Efterlyst: Har du set Julius?

25 august, 2023 | 08:30
Politiet efterlyste torsdag aften Julius, som ikke har kontaktet sin familie siden mandag. Ring 114 hvis du har oplysninger.
Billedetekst: Foto: Nordjyllands Politi
Beskrivelse: Efterlysning af backpacker ved navn Julius fra Tyskland

Den 31-årige tyske backpacker ved navn Julius er fortsat ikke blevet fundet, efter at han torsdag aften blev efterlyst af Nordjyllands Politi. Julius, der er i Nordjylland på en backpackertur, har ikke haft kontakt med sin familie siden mandag, hvilket har rejst bekymringer om hans velbefindende.

Nordjyllands Politi opfordrer nu offentligheden til at træde til og bidrage med eventuelle oplysninger om Julius’ opholdssted eller aktiviteter. Vagthavende hos Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, bekræfter, at det stadig er relevant at indberette observationer eller høre fra personer, der måtte have set Julius eller været i kontakt med ham.

Den manglende kontakt og den uforklarlige forsvinden har øget intensiteten i eftersøgningen efter Julius. Politiet arbejder på at finde ud af hans opholdssted og sikre hans velbefindende. Enhver form for information fra offentligheden kan være afgørende for at løse mysteriet om Julius’ forsvinden.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyllands Politi
Titel:Efterlysning
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden