Efterlyst: Har du set Julius?

25 august, 2023 | 06:30
- Af Redaktion
Politiet efterlyste torsdag aften Julius, som ikke har kontaktet sin familie siden mandag. Ring 114 hvis du har oplysninger.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den 31-årige tyske backpacker ved navn Julius er fortsat ikke blevet fundet, efter at han torsdag aften blev efterlyst af Nordjyllands Politi. Julius, der er i Nordjylland på en backpackertur, har ikke haft kontakt med sin familie siden mandag, hvilket har rejst bekymringer om hans velbefindende.

Nordjyllands Politi opfordrer nu offentligheden til at træde til og bidrage med eventuelle oplysninger om Julius’ opholdssted eller aktiviteter. Vagthavende hos Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, bekræfter, at det stadig er relevant at indberette observationer eller høre fra personer, der måtte have set Julius eller været i kontakt med ham.

Den manglende kontakt og den uforklarlige forsvinden har øget intensiteten i eftersøgningen efter Julius. Politiet arbejder på at finde ud af hans opholdssted og sikre hans velbefindende. Enhver form for information fra offentligheden kan være afgørende for at løse mysteriet om Julius’ forsvinden.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt