Billige expresbus billetter udenfor myldretiden

25 august, 2023 | 18:00
Fra den 1. september 2023 introducerer vi en ny expresbillet, der giver dig mulighed for at rejse med vores expresbusser i Nordjylland til en overkommelig pris udenfor myldretiden.
Billedetekst: Foto: Nordjyllands Trafikselskab

Fra den 1. september 2023 lancerer vi en ny billetmulighed, der giver rejsende en prisfordelagtig rejseoplevelse med vores expresbusser i Nordjylland udenfor myldretiden. Den nye “Expresbillet” er tilgængelig via vores NTbillet app og koster kun 45 kr. Billetten giver adgang til at rejse med alle expresbusser i 2 timer fra tidspunktet for købet.

Du kan vælge mellem to typer expresbilletter:

  • Expresbillet aften: Gyldig fra kl. 18:00 på hverdage. Perfekt til dem, der ønsker at rejse om aftenen og undgå myldretiden.
  • Expresbillet weekend: Gyldig hele dagen i weekender. Ideel for dem, der ønsker at udforske Nordjylland i weekenden uden at skulle tænke på myldretiden.

Den nye billetmulighed gør det lettere og mere overkommeligt at rejse med vores expresbusser udenfor de travle perioder. Download vores NTbillet app og nyd fordelene ved at udforske Nordjylland på en mere bekvem og prisvenlig måde.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyllands Trafikselskab
Titel:Ekspresbus på vej1
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden