Skadet AaB-topscorer tilbage på banen

25 juni, 2023 | 14:00
En skade forhindrede Allan Sousa i at hjælpe klubben i nedrykningskampen. Brasilianeren holder hovedet højt og opfordrer sine medspillere til at gøre det samme.
Billedetekst: Foto: Connor Coyne, Unsplash
Beskrivelse: Sport

Allan Sousa var det helt store lyspunkt, da han som offensive spiller scorede 13 gange i den forgange fodboldsæson. Men en skade fik ham til at give afkald på resten af ​​sæsonen, og de sidste fem kampe heriblandt den afgørende kampe, der førte til et tab af pokalen og en nedrykning i Superligaen.

“Det var frygteligt frustrerende bare at kigge på og ikke have mulighed for at hjælpe holdkammeraterne på banen. I første omgang var skaden i baglåret ikke så slem, og derfor havde jeg sat næsen op efter at være med i pokalfinalen mod FC København. Desværre fik jeg et tilbagefald op til den kamp, og derfra var jeg godt klar over, at sæsonen var slut,” fortæller Allan Sousa.

Torsdag var AaB-spillerne på banen for første gang siden nedrykningen. Brasilianeren prioriterede dog at løbetræne, for baglårskadens er stadig ikke helt fortid.

Kantspilleren har kontrakt med AaB til sommeren 2026, men han er samtidig en attraktiv spiller for andre klubber og ville kunne hjælpe aalborgenserne et godt stykke på vej mod målet om at indkassere transfermillioner denne sommer.

Han pointerer, at det er vigtigt at alle i AaB lægger skuffelsen over nedrykningen til side og ser fremad.

“Mentalt er det afgørende, at vi ikke dvæler for meget ved, hvad der er sket, men retter fokus mod den opgave, der venter,” fastslår han.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:fodbold
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden