MinByAalborg.dk

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. februar til den 24. februar 2023

25 februar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Cykeltyve taget på fersk gerning, tricktyveri i frisørsalon og indbrud i villa. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.
Info:
Nordjyllands politi

Hjørring – cykeltyveri floppede
På Springvandspladsen i Hjørring var to personer, onsdag over middag, i færd med at stjæle en el-ladcykel fra en opgang. Et forehavende der dog hurtigt blev forpurret af cyklens ejer, samt tililende vidner. En patrulje ankom til stedet og de to personer erkendte straks forholdet.

Aalestrup – indbrud i villa
En husejer på Engvangen i Aalestrup har, mellem mandag den 20. og onsdag den 22. februar, haft ubudne gæster i sin villa. Seks spisebordsstole, med tilførende sorte læderhynder, var forsvundet. Indbrudstyven kom ind igennem et vindue.

Har du set noget? Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

Aalborg – bilist standset
På Samsøgade stoppede en patrulje onsdag aften en 26-årig bilist, som førte sin personbil, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer og i øvrigt frakendt sit kørekort. Bilisten blev sigtet og anholdt.

Hjørring – tricktyveri i frisørsalon
Torsdag formiddag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en frisørsalon i Hjørring. Her havde en gerningsperson havde henvendt sig til personalet og forvirret dem, ved at snakke om hårfarve og lede dem væk fra disken. Undervejs stjal han en iPhone 14.

Frederikshavn – cyklist blændede modkørende
Torsdag kl 18:41 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra Barfredsvej i Frederikshavn. Anmelder oplyste, at en mandlig cyklist kørte af Barfredsvej i retning mod Koktvedvej, mens han lyste med en laserpen mod modkørende. Manden havde en hætte trukket over hovedet og var omkring 30-40 år gammel.

Hvis du har set noget hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Skagen – udendørslamper stjålet
Fem udendørslamper blev, mellem tirsdag den 21. og torsdag den 23. februar, klippet ned fra en villa i Skagen. Ejendommen er omkranset af en høj mur, som indbrudstyven formodentlig har forceret, for at nå ind til de tre af lamperne.

Har du set mistænkelig færden i området omkring Saxildsvej i Skagen i omtalte periode, så henvend dig til politiet på telefon 114.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt