Kaptajn fra Aalborg Pirates: Fra OL-kvartfinale til Final4

Ishockeyspilleren Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har haft en hektisk uge med OL-kvartfinale og Final4

Som sportsudøver er ens kalender tætpakket med kampe i løbet af sæsonen, og der levnes ikke meget tid til hvile og restitution. Ikke desto mindre, har ishockeyspilleren Julian Jakobsens kalender været booket mere end de flestes den seneste tid.

Fra OL-kvartfinale i Beijing til vinder af pokaltitel på under et døgn

Tirsdag samt onsdag i sidste uge var Julian med til at skrive dansk olympisk ishockeyhistorie, da landsholdet spillede sig i kvartfinalen til OL i Beijing. Om morgenen torsdag (kinesisk tid) satte han sig ind i et fly med retning mod Danmark, hvor han skulle spille finale i Final4 fredag aften.

Mentalt og fysisk træt ovenpå Final4

Om den ekstremt hektiske uge udtaler Julian til Nordjyske.dk: “-Det var godt nok nogle hårde dage. Det var fedt at vinde pokalen, men rent fysisk og mentalt var det ikke fedt. Jeg tror ikke, at man kan anbefale det program til nogen. Fire kampe på fem dage, og to af kampene blev reelt spillet om natten. Det var hårdt, og det er først nu, at jeg er ved at være tilbage på toppen fysisk og mentalt.”

Leverede overmenneskelig præstation Final4

I finalen i Final4 lørdag leverede han en overmenneskelig præstation, da han leverede fire point for Aalborg Pirates i finalesejren over Herning Blue. På mange måder har der altså været tale om en bemærkelsesværdig uge i Julians liv.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden