Få din helt egen internetcafé: “In The Matrix” er til salg

Lokale med computere hos In The Matrix
Billedetekst: Foto: In The Matrix Facebook

Skal du invitere vennerne til den ultimative omgang DOTA, Fortnite eller League of Legends og lækre toasts? Aalborgs største internetcafé kan nemlig lige nu bliver din for den nette sum af 750.000 kr.

Den ikoniske internetcafé, In The Matrix har ligget i Aalborg i over 10 år. Mange af byens gaming- og e-sportsentusiaster er nok allerede velbekendte med det, som et fedt fællesskabssted med Danmarks hurtigste computere, licens til de nyeste spil, og så naturligvis med byens bedste toasts.

Men nu er In The Matrix sat til salg på Den Blå Avis. Grunden til salgets skyldes nye virksomhedsinteresser for den nuværende ejer, som derfor ikke har samme muligheder for at holde stedet top-kørende.

En lukrativ forretning med god beliggenhed

Med sin centrale beliggenhed på Vesterbro 26 i hjertet af Aalborg, ligger internetcaféen rigtig godt i forhold til både station, gågade, og med rigtig gode parkeringsmuligheder.

Det var oprindeligt planen at den nuværende ejer ville have haft stedet i fire år, men en række nye muligheder i nyere tid har desværre taget fokus.

Udover den gode beliggenhed, så er alt sat op og kører som det skal, når den nye ejer kommer til. Desuden beskrives forretningen som godt tjenende – så der skulle være gode muligheder for den næste ejer til at slå sig løs og bare give den gas med gaming idéer og E-sports events.

I takt med den stigende popularitet af netop E-sport inden for de sidste 4-5 år, har caféen også set en stigende tilstrømning af nye besøgende.

Spilmarkedet står jo aldrig stille. Det udvikler sig konstant fra dag til dag med en næsten overvældende flod af nye spil, der er oplagte til arrangementer, tournaments eller release day parties.

I den forbindelse er der faktisk heller ikke den store konkurrence i byen, for lige nu ligger der kun 2 internetcaféer i Aalborg, udover In The Matrix.

Hvad man får for pengene

På Den Blå Avis står In The Matrix lige nu til salg for 750.000 kr. Skulle man være den glade indehaver af sådan en 3/4 million, så får man her dette for pengene:

  • Et stort lokale på hele 150 kvm, delt op i to lokaler.
  • 49 PC’er og et FIFA område
  • Samlede faste omkostninger på 26.000 kr. om måneden
  • Diverse andet udstyr i butikken

Desuden tilbyder den nuværende ejer at stå til rådighed til sparring, samt den nuværende support som tilbydes 24/7 online, såfremt der skulle opstå det mindste.

Skulle du have en bugende tegnebog, og en lyst til at skabe stemningen af at holde LAN derhjemme blot i bedre omgivelser, med alle de nyeste spil, og med et noget større snack-udvalg end i køleskabet derhjemme, så kan du se salgsopslaget her.

BEMÆRK: PC’erne sælges ikke separat eller enkeltvis!

DEKLARATION
Alt. tekst:Lokale med computere hos In The Matrix
Titel:in the matrix
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden