Mette Frederiksen vil fjerne alle restriktioner

I følge Jyllands Posten, vil Statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde onsdag aften fjerne alle restriktioner

Den skulle være god nok. Danskerne kan meget vel se frem til en mere normal hverdag inden for nærmeste fremtid.

I sidste uge meldte Sundhedsministeriet ud i en pressemeddelelse, at danskerne denne onsdag vil få svar på, hvordan hverdagen kommer til at se ud efter 31. januar.

Regeringen har, som det har været normen, bedt Epidemikommissionen om at vurdere om epidemisituationen tillader, at restriktionerne kan lempes yderligere i Danmark.

“Trods høje smittetal ser vi en opmuntrende udvikling i antallet af indlæggelser, særligt på intensiv. Det skyldes ikke mindst den store vaccinetilslutning, hvor Danmark er blandt de lande i verden, der er længst fremme med 3. vaccinestik. Det giver et solidt grundlag for epidemikontrol, og jeg ser frem til at modtage Epidemikommissionens indstilling,” udtaler sundhedsminister Magnus Heunicke

Samtidig har regeringen bedt Epidemikommissionen vurdere kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom. Denne kategoriseringen står til at udløbe den 5. februar i år.

Onsdag fra klokken 12.15 til 13.45 er sundhedsordførerne for Folketingets partier blevet indkaldt til møde med sundhedsminister Magnus Heunicke.

Vi er helt sikkert mange, der venter i spænding.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden