Her er aalborgensernes mest streamede film fra biografernes seneste nedlukning

Margrethe den første
Billedetekst: Foto: Nuuday.dk billedmateriale

De danske biografer har i knap en måned holdt lukket grundet bekymring for spredning af coronavirus, og danskerne har endnu engang måtte skrue ned for biografturene og op for hjemmebioen. Blockbuster har samlet aalborgensernes 10 mest streamede film under biografernes tredje lockdown.

Biograferne i Aalborg var fra den 19. december til 16. januar for tredje gang lukket som følge af bekymring for spredning af coronavirus. Det har fået Blockbuster til at se nærmere på, hvilke film der var særligt populære i de aalborgensiske hjem hen over perioden.

”Det danske kulturliv har været hårdt ramt under coronapandemien, hvor biograferne blandt andet har måtte holde lukket i længere perioder. Det har helt naturligt øget danskernes behov for at streame film hjemme fra sofaen, hvilket vi har kunne mærke hos Blockbuster. December 2021 var vores bedste december nogensinde, kun overgået af månederne under første lockdown i 2020,” siger Louise Stenberg, direktør hos Blockbuster.

Det var især nogle af efterårets helt store premierefilm, som aalborgenserne kastede sig over i perioden. I top-tre er ’007 – No Time to Die’, ’Ternet Ninja 2’ og ’Margrethe den Første’. Det kommer ikke bag på Louise Stenberg.

”Nogle danskere har måske ikke nået at se dem i biografen, eller også ønsker man blot at gense dem hjemme i stuen med familien, veninderne eller kæresten. Og det er ikke kun blandt aalborgenserne, at det netop er de tre filmtitler, der er de tre mest streamede i perioden – det er faktisk tilfældet landet over.”

Udover ’007 – No Time to Die’, ’Ternet Ninja 2’ og ’Margrethe den Første’, har ’Marco effekten’ og ’Paw Patrol’-filmen også fået meget spilletid i de aalborgensiske hjem under biografernes tredje lockdown.

Top-10 mest streamede film i Aalborg under biografernes lockdown:

  1. 007 – No Time to Die
  2. Ternet Ninja 2
  3. Margrete den Første
  4. Marco effekten
  5. Paw Patrol – Filmen
  6. Fast & Furious 9
  7. Buster
  8. Retfærdighedens ryttere
  9. Familien Jul og Nissehotellet
  10. The Ice Road

DEKLARATION
Alt. tekst:Margrethe den første
Titel:biografernes
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden