Tidligere AaB- og VFF-træner vender hjem til Nordjylland

24 juni, 2023 | 20:00
Efter to år på Sjælland vender Lasse Stensgaard hjem til Nordjylland for at træne det danske U18-landshold.
Billedetekst: Kilde: Billedarkiv

Den tidligere AaB og Vendsyssel FF-cheftræner Lasse Stensgaard bliver landstræner. Han skal træne det danske U18-landshold fra den efterfølgende sæson.

Under de seneste sæsoner har Lasse Stensgaard haft forskellige stillinger i FC Nordsjælland. Senest en rolle som transitionstræner.

“Jeg er både glad og stolt over, at jeg får muligheden for at blive U18-landstræner. Jeg er stolt over, at jeg er fundet dygtig nok til at kunne bestride den post, og jeg er glad for, at jeg får mulighed for at arbejde med nogle af de største talenter i landet,” siger Lasse Stensgaard.

Den første årgang, han skal tage hånd om, er 2006. Årgangen omfatter heriblandt AaB’s Anders Noshe, landsholdets eneste nordjyske spiller.

Derudover flytter han fra Hillerød til Skagen med sin familie.

“Lige nu er planen, at vi tilbringer et par måneder i Skagen, og så opmagasinerer vi en masse flyttekasser hos Boxit i Nørresundby. Den overordnede plan er, at vi skal finde et hus i Aalborg-området,” siger Lasse Stensgaard.

Han forventer en tilbagevenden til sit hjem i Nordjylland, som har været savnet i de få år, familien har beboet Nordsjælland.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:MBA fodbold
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden