Tidligere AaB- og VFF-træner vender hjem til Nordjylland

24 juni, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Efter to år på Sjælland vender Lasse Stensgaard hjem til Nordjylland for at træne det danske U18-landshold.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den tidligere AaB og Vendsyssel FF-cheftræner Lasse Stensgaard bliver landstræner. Han skal træne det danske U18-landshold fra den efterfølgende sæson.

Under de seneste sæsoner har Lasse Stensgaard haft forskellige stillinger i FC Nordsjælland. Senest en rolle som transitionstræner.

“Jeg er både glad og stolt over, at jeg får muligheden for at blive U18-landstræner. Jeg er stolt over, at jeg er fundet dygtig nok til at kunne bestride den post, og jeg er glad for, at jeg får mulighed for at arbejde med nogle af de største talenter i landet,” siger Lasse Stensgaard.

Den første årgang, han skal tage hånd om, er 2006. Årgangen omfatter heriblandt AaB’s Anders Noshe, landsholdets eneste nordjyske spiller.

Derudover flytter han fra Hillerød til Skagen med sin familie.

“Lige nu er planen, at vi tilbringer et par måneder i Skagen, og så opmagasinerer vi en masse flyttekasser hos Boxit i Nørresundby. Den overordnede plan er, at vi skal finde et hus i Aalborg-området,” siger Lasse Stensgaard.

Han forventer en tilbagevenden til sit hjem i Nordjylland, som har været savnet i de få år, familien har beboet Nordsjælland.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt