MinByAalborg.dk

Snyd med ID kostede 17-årig 20 dages betinget fængsel

24 februar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Forfalskning af ID er en fremgangsmåde, som flere unge under 18 år synes er en smart idé til at snyde sig ind i nattelivet. Det har nu kostet en 17-årig mand en dom på 20 dages betinget fængsel for dokumentfalsk.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den 17-årige havde på sin mobil redigeret i billedet og ændret hans fødselsår, så han var gammel nok til at komme ind på diskoteker.

Nordjyllands Politi i Hjørring har tidligere været ude med advarsler mod det, og restaurationerne er også blevet mere opmærksomme.
Der var nu også en opmærksom dørmand, som opdagede forfalskningen.

Det er den første af en række sager om unge under 18, der forsøger at snyde sig ind i nattelivet med forfalskning af deres ID.

”Det er en alvorlig sag, som altså kan koste en plet på straffeattesten. Men det er de unge er ikke altid helt klar over, og sådan var det også i sagen mod den 17-årige”, udtaler anklager Dorte Kvist Knudsen til Nordjyske og fortsætter: ”Han havde ikke tænkt over, hvor alvorligt det var, men hans kommentar var, at det var for dumt”.

Den 17-årige har erkendt sig skyldig og han modtog sin dom.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt