Du kan blive trainee til Tall Ships Races: Få en fed oplevelse

Tilmeld dig, hvis du er 15-25 år gammel og få en oplevelse for livet

Tall Ships Races er efterhånden er relativt konstant tilbagevendende fænomen i Aalborg. Har du overvejet hvordan det må være, at være ombord på et af skibene, så har du nu chancen for at prøve det selv.

“Det er rart at komme lidt væk hjemmefra”

Anders Bimdgaard. der bor i Fjerritslev, er en af de unge, der har været igennem forløbet, han har følgende udtalelse til Aalborgnu om oplevelsen: “-De første par dage til søs var lidt hektiske, fordi folk lige skulle finde deres plads på skibet, og man skulle vende sig til den nye hverdag, som var blevet skemalagt. Efter de første par dage gik det meget flydende, og både trainees og fast besætning deltog i de daglige gøremål.”

Specielt det kollegiale sammenhold, er noget der gør selve oplevelsen helt fantastisk. Hvis dette kunne lyde som noget for dig, kan du tilmelde dig forløbet ved at klikke her

The Tall Ships Races finder sted i forskellige havne hvert år

Begivenheden er et årligt tilbagevendende fænomen, der turnerer rundt i forskellige havne i Europa hvert år. Her sejler gammeldags sejlskibe rundt i de Europæiske farvande, hvor de ligger til havn i byer undervejs.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden