Opførelsen af et spritnyt kontorhus har nået en ny milepæl

23 november, 2022 | 09:00
Opførelse af stort og fleksibelt kontorhus på Østhavnen i Aalborg følger planen. Der har nu været rejsegilde på kontorbyggeriet C-House, som til foråret står klar til nye lejere.
Billedetekst: Foto: TL Byg

I Aalborg kan lejere inden længe rykke ind i et topmoderne kontorhus med fokus på både fleksibilitet og grønne løsninger. I starten af 2022 gik TL Byg i jorden med det 4.600 kvadratmeter store C-House, der opføres i erhvervsområdet Ankeret ved Østhavnen.

Projektet har nået vigtig milepæl

Nu er der så netop afholdt rejsegilde på projektet, og fra talerstolen var der rosende ord til alle aktører for et velfungerende samarbejde. Byggeriet skrider nemlig planmæssigt frem og forventes at stå klar allerede til foråret næste år.

– Med rejsegildet har vi nået en vigtig milepæl i projektet. Selvom byggebranchen har været udfordret fra flere sider de seneste mange måneder, har det ikke påvirket vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som har leveret et fantastisk stykke arbejde. Så der skal lyde en stor ros til alle for, at projektet kører på skinner til aftalt tid og budget. Nu venter alt indvendigt arbejde – derefter kan vi aflevere et topmoderne og attraktivt kontorhus, lyder det fra adm. direktør i TL Byg, Jesper Hoffmann.

Port of Aalborg er bygherre på projektet og her glæder administrerende direktør Kristian Thulesen Dahl sig over at kunne udvide kontorkapaciteten med otte nye lejemål, så man forsat kan imødekomme den store interesse for kontorfaciliteter i området.

– Gennem de seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter moderniserede kontorfaciliteter på Østhavnen. Så vi er meget tilfredse med, at opførelsen af C-House skrider planmæssigt frem. Flere af lejemålene i det nye kontorhus er allerede udlejet, og vi er i dialog med flere potentielle lejere. Ikke mindst derfor er det positivt, at projektet følger tidsplanen. Det er ikke en selvfølge i disse tider, og det skal TL Byg have ros for, siger adm. direktør i Port of Aalborg, Kristian Thulesen Dahl.

Attraktivt kontorbyggeri med fokus på grønne løsninger

Kontorbyggeriet C-House opføres som et moderne kontorhus med fleksible løsninger, der kan tilgodese lejernes skiftende behov. Desuden er der lagt kræfter i de grønne løsninger, som både involverer selve byggeriet og de udendørs arealer.

– I fællesskab med Port of Aalborg, Viborg Ingeniørerne og CF Møller har vi prioriteret at skabe et kontorhus, der både funktionelt og arkitektonisk fremstår indbydende for dets brugere. Derfor kan væggene eksempelvis flyttes rundt, så lejere nemt kan indrette sig efter nye behov. Desuden er byggeriet placeret ved en sø, hvor vi skaber et attraktivt udendørs rum, der understøtter den flotte arkitektur med skønne omgivelser, fortæller Jesper Hoffmann, der uddyber:

– Ved at tilknytte vores teknikere allerede tidligt i designfasen, har vi haft en god dialog med Port of Aalborg gennem hele projektet. Det har blandt udmøntet sig i, at der monteres solceller på taget, anvendes genbrugt tegl i belægningen samt bruges materialer med lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid. Alt sammen noget der er med til at optimere det samlede projekt, siger han slutteligt.

De første lejere forventes at flytte ind i C-House i april 2023. I umiddelbar forlængelse af C-House opføres desuden op mod 10.000 kvadratmeter ny lagerkapacitet, så lejere får mulighed for at kombinere kontor med lagerfaciliteter.

DEKLARATION
Titel:Skærmbillede 2022-11-22 kl. 20.13.50
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden