Omfattende narkotikakriminalitetssag sendes for retten

23 august, 2023 | 07:50
- Af Redaktion
Efter en omfangsrig efterforskning, der involverede samarbejde med Toldstyrelsen og GLS, er mændene tiltalt efter straffelovens § 191. Anklagen omfatter smugling af flere kilo hård narkotika, skjult i pakker.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Nordjyllands Politi har officielt rejst tiltale mod to mænd på henholdsvis 37 og 47 år i en omfattende sag om narkotikakriminalitet. Tiltalen kommer efter en længere efterforskningsproces, hvor politiet samarbejdede tæt med Toldstyrelsen og GLS. Anklagemyndigheden har rejst tiltale i henhold til straffelovens § 191, og begge mænd blev anholdt i Aalborg. De har været varetægtsfængslet siden den 25. november 2022.

Specialanklager ved anklagemyndigheden, Kim Kristensen, udtaler, “Vi har at gøre med smugling af flere kilo hård narkotika, som var blevet skjult i pakker. Efterforskningen har været omfangsrig, og vi ser med stor alvor på sagen.”

Retssagen er planlagt til at blive afholdt i Retten i Aalborg i løbet af september og oktober 2023, med retsmøderne sat til den 1. og 22. september samt den 26. og 27. oktober.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt