Der sættes hårdt ind på fysikken i AaB

23 juni, 2023 | 18:00
AaB skal igennem en lang sommeropstart, og førstedagen efter ferien lød på en fysisk test.
Billedetekst: Foto: Sabrianna

Oscar Hiljemark var en meget fåmælt udgave af sig selv, da han skulle forholde sig til AaB’s nedrykning efter den skæbnesvangre kamp mod Silkeborg i begyndelsen af juni. Smilet var heldigvis vendt tilbage på svenskerens ansigt, da han kunne byde sin spillertrup velkommen tilbage fra ferie.

“Det er fantastisk at være tilbage. Vi ved alle, hvad vi har været igennem, men nu er det en ny sæson med nye muligheder. Jeg får mulighed for at bygge noget fra scratch. Det var lidt svært at gøre tidligere. Det ser jeg meget frem til,” siger Oscar Hiljemark.

Nu venter en anderledes hverdag i landets næstbedste liga, og et af de største spørgsmål er, hvordan og hvordan AaB kan tilpasse sig livet i 1. liga.

Med det analysearbejde og en analytisk afdeling, der har sagt farvel til Lukas Babalola, er der ikke mange, der kan varetage opgaverne udover Hiljemark selv.

Onsdagen bød på fysiske målinger af AaB-spillerne, mens Hiljemark havde travlt med at afvikle diverse møder. Det er bemærkelsesværdigt, at AaB-holdet er vendt tilbage til anlægget. Dette er langt den tidligste startdato for første division, hvor nogle hold først mødes i næste uge eller i nogle tilfælde om halvanden uge.

AaB spiller sin første træningskamp mod Vendsyssel FF 30. juni.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:sabrianna--0ZHq2f8LAo-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden