MinByAalborg.dk

Boligsalget i fremgang

23 maj, 2023 | 05:00
- Af Redaktion
Det er ikke den vildeste fremgang, som boligmarkedet oplever for tiden, men det går stadig i den rigtige retning - med små skridt.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Boligmarkedet fortsætter sin – beherskede – bedring. Det viser nye tal fra Realkredit Danmark, der har renset salgstallene for sæsonudsving, så man kan sammenligne på tværs af månederne.

Opgørelsen, som ejendomsmæglerkæden Home har set nærmere på, viser, at den sæsonkorrigerede handel med parcelhuse, ejerlejligheder og sommerhuse steg fra 5.140 stk. i marts til 5.295 i april – en fremgang på 3 %.

I sig selv er det tæt på en sidelæns bevægelse fra marts til april, men det var femte måned i træk med stigende aktivitet på boligmarkedet. Set siden aktiviteten bundede ud i november, er den sæsonkorrigerede handelsaktivitet steget med næsten 30 %.

Lejligheder mest frem
Mest fremgang er der på markedet for ejerlejligheder, hvor aktiviteten renset for sæsoneffekter er steget med næsten 50 % siden november. Fremgangen var noget mere behersket på sommerhusmarkedet, hvor aktiviteten ‘kun’ er steget med 17 % i samme periode.

Kilde: home a/s via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt