Ny rød hanpanda i Aalborg Zoo: Skal charmere hunpanda

23 april, 2022 | 12:03
- Af Anna
Dyrepasserne i Zoo går i øjeblikket og håber på, at den nyerhvervede røde hanpanda og zoos egen røde hunpanda kan gøre et godt indtryk på hinanden, så de kan parre sig og forhåbentligt få små pandaunger.
Billedetekst: Kilde: Billedarkiv

Det er tid til forår og forelskelse – også i Aalborg Zoo. Her hjælper de kærligheden til at blomstre ved at bringe to helt særlige individer sammen.  I onsdags bragte de nemlig en rød panda fra Tierpark i Berlin her til Aalborg.  

Den tyske gæst er en han, og håbet hos Zoo er, at han vil kunne charmere sig ind på livet af Aalborg Zoos røde hun-panda.  Det håb stod dog først til at briste, da hun-pandaen ikke virkede særligt imponeret over han-pandaens tilstedeværelse.  

Frosten tøede snart … lidt

Dog lod det til at koldfront så småt var ved at fortage sig fredag morgen, og at de to røde pandaer var ved at bløde lidt op overfor hinanden. Zoo ser dog helst, at de to skal blive noget mere end gode venner. Allerhelst skulle de to røde pandaer parre sig og få unger. Zoo understreger dog også, at de røde pandaer er dog forholdsvist unge, så de er forhåbningsfulde.  

“De røde pandaer lever for sig selv og mødes egentlig kun for at parre sig, så det håber vi, de vil. De er begge knap et år gamle, så forhåbentlig kommer der unger i anlægget næste sommer,” skriver Aalborg Zoo på deres officielle facebookside, hvor du også kan se en video af de to røde pandaer, der måske bevidner en af zoos nye kærlighedshistorier.  

DEKLARATION
Titel:Rød panda
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden