Aalborg-født tøjfirma sætter omsætningsrekord

23 marts, 2023 | 20:00
- Af Redaktion
Kasper, Christoffer og Christian fra Støvring ser sig ikke tilbage. Deres tøjfirma: Shaping New Tomorrow (SNT) i Aalborg, og siden da har de laver endnu et tocifret millionoverskud.
Info:
Lucas Hoang - Unsplash

De tre barndomsvenner fra Støvring, Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann åbnede egen forretning i 2015 med et klart mål: At udvikle klassiske herrebukser og tøj i det hele taget, som føltes behageligt at bevæge sig rundt i. Firmaet blev stiftet under navnet Shaping New Tomorrow (SNT) og startede i Aalborg.

Siden har de tre nordjyske venner udvidet og udviklet på deres firma. Og det har givet en succes.

Ifølge et nyt regnskab omsatte SNT i det seneste regnskabsår for over 400 millioner kroner. Det er 100 millioner kroner mere end året forinden.

”Med åbningen af fire nye flagskibsbutikker i Tyskland, skandinavisk kontor i København og fortsatte investeringer i genanvendelse og nye produkter har det været et fantastisk og skelsættende år. Aldrig har vi investeret så meget i fremtiden. Så er det klart, at det er tilfredsstillende at se det lykkes,” udtaler adm. direktør Kasper Ulrich i en pressemeddelelse.

SNT har i løbet af regnskabsåret åbnet nye butikker og fordoblet deres medarbejderstab fra 120 til 200. De har nu fem butikker i Danmark og fem i Tyskland. Dette har medført til, at firmaet runder en egenkapital på 100 millioner kroner.

Men firmaet har også følt de usikre økonomiske forhold i Europa. Ifølge Kasper Ulrich forventes der fortsat vækst men på et mere moderat niveau end hidtil.

”I den aktuelle situation er vi, ligesom alle andre, nødt til at tilpasse forretningen og investere lidt mere afdæmpet, end vi måske gerne ville. Men samtidig holder vi fast i at tænke langsigtet og fortsat udnytte det momentum og de muligheder, der er i markedet for os,” siger han.

Deres seneste udvidelse inkluderer blandt andet tøj til kvinder.

SNT har butikker i Danmark og Tyskland og sælger online i Norge og Sverige. De fysiske butikker udgør omkring halvdelen af virksomhedens samlede omsætning.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt