ColorFun kommer til Aalborg til maj

23 marts, 2022 | 08:30
ColorFun er et farvestrålende familieløb, der til maj gæster Aalborg. Det er fem kilometer langt, og undervejs på ruten kommer du igennem et væld af farver - netop deraf ColorFun-navnet. Bær derfor gerne hvidt tøj for at få hele oplevelsen med.
ColorFun kommer til Aalborg til maj
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Den 14. maj kan du kombinere motion, hygge og sjov. Der gæster det velkendte løb ColorFun nemlig Aalborg. Det er en mulighed for at komme ud og løbe fem kilometer med hele familien, mens du har en sjov dag og er en del af et større fællesskab.

Masser af farver

ColorFun har fået sit navn, fordi du undervejs på ruten passerer forskellige stationer, der sender farvestrålende skyer op over deltagerne. Disse farveskyer vil dekorere dit tøj, hvorfor arrangørerne anbefaler, at du bærer hvidt – så kan det nemlig bedst ses. Undervejs vil der også være lækkert musik af en DJ og så gælder det ellers bare om at fyre den af og have en fest.

Hvor og hvornår

Du kan købe din billet allerede nu, og det kan godt være en fordel. Du kan nemlig få early bird pris, hvor billetten kun koster 239,- plus gebyr. Børnebillet koster 99,-
De kan købes her.

Arrangementet løber af stablen i Lindholm Strandpark den 14. maj 2022. Der er opvarmning med hjælp fra en lokal danseskole kl. 10, så du er helt klar, når selve løbet starter kl. 11.

Vel mødt med hele familien til en hyggelig dag i Aalborg. Alle over 4 år kan deltage.

DEKLARATION
Alt. tekst:ColorFun kommer til Aalborg til maj
Titel:colorfun
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden