Spilforsyningen har decket fuld af faste ugentlige events

To spiller om Magic kort ved Spilforsyningen
Billedetekst: Foto: Spilforsyningen

​Kribler det i dine fingre for at smide dine stærkeste kort i decket på bordet og smadre dine venners usselt opsatte forsvar? Så kan trangen stilles hver uge hos Spilforsyningen her i Aalborg.

Her afholdes der nemlig en række faste ugentlige arrangementer for alle kortspillende kampsvende. Nogle af dagene er der lagt op til at man bare mødes og hygger, mens der f.eks. særligt inden for Magic og Keyforge, er mere strukturerede arrangementer.

I denne type arrangementer koster det at deltage, og det samlede deltagergebyr betales tilbage som præmier til de bedst placerede spillere. Præmierne udbetales som “store credit”, som kun kan bruges til køb i Spilforsyningen.

Her kan ses hvornår de forskellige events normalt finder sted om ugen:

Ved turneringerne er det vigtigt at komme til tiden, og gerne i god tid, at du også kan nå at blive registreret. Til de mere afslappede hyggespil kan du komme, når du har tid – dog er det generelt en god ide at aftale et spil på forhånd, så du er sikker på at få et spil. 

Alle er velkomne hele dagen

Der er ingen tilmelding til de faste ugentlige events, og betaling sker ved fremmøde.
Alle er velkomne til at komme og bruge butikkens spillelokaler i hele åbningstiden. Spil Magic, Pokemon, brætspil, rollespil, eller hvad end du kunne have lyst til. Der er også mulighed for at prøve butikkens demospil – dog har de ovenstående planlagte events altid fortrinsret om aftenen.

For uddybelse af de forskellige events og praktiske oplysninger som tidspunkt, pris og aldersgrupper, så finder du en samlet oversigt her.

Spilforsyningen har også store turneringer i weekenderne. Ved visse speciale events skal man være opmærksom på, at der ofte kun er et begrænset antal pladser. Så det er her en god ide at tilmelde sig i forvejen, så man er sikret en plads.

For et overblik og muligheden for at købe billetter til disse events så følg linket her.
Du finder Spilforsyningen lige på hjørnet af gågaden ved Bispensgade 34.

DEKLARATION
Alt. tekst:To spiller om Magic kort ved Spilforsyningen
Titel:Spilforsyningen
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden