Kør direkte fra Aalborg til Københavns Lufthavn, CPH

Billedetekst: Foto: Kombardo Expressen får nu et fast stoppested i Københavns Lufthavn. Det giver især de jyske rejsende nem og billig adgang til fly ud af Danmark.

Med Kombardo Expressens busser kan du nu komme direkte fra Aalborg til Københavns Lufthavn. Du kan blive transporteret til lands og til vands – og nu også med destinaton på det nye, faste stoppested i CPH.

Når Kombardo Expressens busser fra april skal fragte buspassagerer mellem Jylland og Sjælland, bliver det med et ekstra stop i den ene ende. Nu udvider Kombardo Expressen nemlig ruten, så udvalgte ruter med start i Aalborg, Viborg og Herning over Aarhus får endestation i Københavns Lufthavn.

“Der har længe været et ønske fra vores passagerers side om at kunne køre helt til lufthavnen med Kombardo Expressens busser, og vi kan se, at interessen er stigende. Derfor vælger vi nu at udvide og køre hele vejen til Københavns Lufthavn, så vi kan gøre rejsen endnu mere behagelig for vores gæster”, siger Molslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.

Med det nye stop i Københavns Lufthavn kommer der øget fleksibilitet, og det giver Kombardo Expressens gæster mulighed for at sammensætte deres rejse på en ny måde, hvor især de jyske rejsende får billig og nem transport til deres fly ud af Danmark.

Den første tur mellem Jylland og Københavns Lufthavn bliver den 6. april 2022. Billetterne kan købes på Kombardo Expressens hjemmeside fra i dag.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden