Aalborg-nyt fra døgnrapporten

Der har været flere hændelser i det nordjyske over det seneste døgn. Både hvad angår narkopåvirket kørsel samt flere forskellige typer indbrud. Nedenfor bringer vi udsnit af døgnrapporten fra politiet.

Narkopåvirket kørsel

Natten til tirsdag blev en bil standset på Hjørringvej i Nørresundby. Føreren virkede påvirket, og dette blev bekræftet af en narkotest på stedet. Testen slog ud på kokain og hash, ligesom der blev fundet en mængde kokain i selve bilen.

Tre forskellige indbrud

Frederikshavn, Aalborg og Farsø var udsatte for indbrud i perioden søndag-tirsdag. I løbet af søndag/mandag blev der begået indbrud på en landejendom på Fredbjergvej i Farsø. Gerningsmanden skaffede sig adgang ved at knuse en rude. Der blev sikret DNA fra stenen, der blev brugt til at knuse ruden. Ved indbruddet blev der bl.a. stjålet computer, tv og kontanter.

Mandag eftermiddag/aften var det Aalborgs tur. Her blev der begået indbrud på Kornblomstvej i Aalborg. Et vindue i soveværelset var blevet brudt op, men der er endnu ikke overblik over eventuelle stjålne genstande.

Natten til tirsdag var det så Frederikshavns tur. Her blev der begået indbrud i en tøjforretning på Danmarksgade i Frederikshavn. En skydedør ind til forretningen var blevet brudt op, og der blev stjålet primært Triumph undertøj og Calvin Klein bukser til en værdi af 64.000 kroner.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden