MinByAalborg.dk

White Hawks-spiller undgår krig

22 maj, 2023 | 13:30
- Af Redaktion
Spilleren Aleksandr Bumagin, der spiller for ishockeyholdet Frederikshavn White Hawks, skal alligevel ikke hjem til Rusland.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Ethvert sportshold er interesseret i at have de bedste spillere på hånden, så når man spiller ishockey, er det ikke det heldig, hvis man får draget sig et overrevet korsbånd.

Sådan er tilfældet dog for den russiske ishockey-spiller Aleksandr Bumagin, der til dagligt spiller for Frederikshavn White Hawks.

Derfor er man med stor sandsynlighed ude for resten af sæsonen, men han risikerer også, at hans kontrakt udløber til sommer.

Sådan så det i hvert fald længe ud for russeren, og når man tænker på den politiske situation i hans hjemland for tiden, så kan man kun grue for, hvad det ville være for en skæbne, som den 36-årige Aleksandr Bumagin skulle hjem til, men det indeholdt nok noget med krigshandlinger.

Men Frederikshavn White Hawks har nu valgt at forlænge hans kontrakt til næste sæson.

Og det kan han takke klubbens fans for, for de har nemlig samlet penge ind til klubben, så de kunne lave en ny, forlængende aftale med den russiske spiller.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt