MinByAalborg.dk

26-årig mand røvet ved Kennedy Arkaden i Aalborg

22 marts, 2024 | 10:00
- Af Vagthavende
En 26-årig mand blev natten til torsdag udsat for røveri ved Kennedy Arkaden i Aalborg. Nordjyllands Politi efterlyser vidner til episoden. Klokken 01:48 modtog politiet anmeldelsen om røveriet, der fandt sted, efter den unge mand konfronterede to personer ved nogle cykler, som han mistænkte for at være involveret i tyveri. Da han henvendte sig til ... Læs mere
Info:
Politiuniform
Foto: Kim Matthäi Leland

En 26-årig mand blev natten til torsdag udsat for røveri ved Kennedy Arkaden i Aalborg. Nordjyllands Politi efterlyser vidner til episoden.

Klokken 01:48 modtog politiet anmeldelsen om røveriet, der fandt sted, efter den unge mand konfronterede to personer ved nogle cykler, som han mistænkte for at være involveret i tyveri.

Da han henvendte sig til dem, blev han truet til at udlevere sit headset. De to røvere hævdede at have noget i lommerne, hvilket skabte frygt hos den 26-årige og gjorde situationen til et røveri.

Efter at have fået udleveret headsettet flygtede røverne på cykler mod østlig retning mod Godsbanen.

Den første røver beskrives som cirka 20 år gammel, 170 centimeter høj, iført baggy bukser, en blå halsedisse og maskeret ansigt. Den anden røver havde skæg.

Nordjyllands Politi opfordrer eventuelle vidner til at kontakte dem på telefon 114.

Faktaboks:

  • Hvad skete der? En 26-årig mand blev røvet ved Kennedy Arkaden i Aalborg.
  • Hvornår skete det? Natten til torsdag blev politiet alarmeret klokken 01:48.
  • Hvem var involveret? To ukendte personer begik røveriet mod den 26-årige.
  • Hvordan skete røveriet? Den 26-årige blev truet til at udlevere sit headset af de to røvere, der hævdede at have noget i lommerne.
  • Hvor kan man henvende sig? Vidner eller personer med oplysninger om episoden opfordres til at kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt