Kom til inspirationsmøde hos De Frivilliges Hus

Sidder du og savner du noget at lave i din fritid? Så kom med til inspirationsaften i De Frivilliges Hus, og få et overblik over de mange muligheder for at lave frivilligt arbejde her i Aalborg og omegn.

Her byder De Frivilliges Hus igen indenfor til et af deres populære inspirationskurser. Kom og hør spændende oplæg, dialoger og konkrete idéer til hvordan og hvor, du kan blive en del af det frivillige sociale arbejde og forskellige sociale fællesskaber i Aalborg og omegn.

Inspirationsmødet finder sted tirsdag d. 8. marts fra kl. 17.00-20.00.
Du finder De Frivilliges Hus på Hadsundvej 35, her i Aalborg.

Det er helt gratis at deltage – du kan læse mere om mødet, og tilmelde dig her.

Bemærk: Da der vil blive serveret aftensmad, er det nødvendigt med tilmelding.

Der er brug for dig – bliv frivillig og gør noget godt for andre!

Inspirationsmødet er en oplagt mulighed til at møde sociale foreninger og frivillige ildsjæle, der vil fortælle mere om deres foreningsarbejde. Denne aften skal vi møde med Winnie fra FrivilligAalborg (Dansk Flygtningehjælp) og Kirstine fra Kirkens Korshær. De vil give et indblik i deres dagligdag, og hvorfor det er så fedt at være frivillig i deres forening.

Du er garanteret at komme hjem med kufferten fuld af en masse inspiration og viden om den frivillige verden, og bliver klædt fornemt på til at finde netop det frivillige job, der passer til dig, din kalender, samt dine ønsker, kompetencer og interesser. Det kan f.eks. være alt fra at være lektiehjælper eller besøgsven til at arbejde med ensomme og psykisk sårbare unge. Det kan også være, at det er mere dig, at arbejde i en rådgivning, et værested eller en genbrugsbutik, eller hjælpe foreninger med opgaver indenfor PR, IT, eller bestyrelsesarbejde.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden