Indbrud på skole og stjålent fyrværkeri

21 december, 2022 | 15:00
- Af Freelance
Uddrag fra døgnrapporten hos Nordjyllands Politi fra den 19. december til den 21. december 2022 viser flere ting i Aalborg og omegn.
Billedetekst: Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi modtog et opkald mandag morgen, idet der havde indbrud i en container ved Gistrup Skole i weekenden. En patrulje blev derfor sendt til stedet. Betjentene kunne konstatere, at tyven kunne åbne døren ind til containeren med et hårdt ryk, selvom den var låst. Indbrudstyven stjal en stenvogn, en radio og en del værktøj.

44 kilo fyrværkeri stjålet i Gistrup

44,3 kilo fyrværkeri blev stjålet natten til mandag mellem klokken 01.37 og klokken 04.26.

Tre personer blev set på overvågningen, da de begik indbrud i en container, der stod aflåst foran et byggemarked på Jørgensmindevej i Klarup. Tyvene brød containeren op ved at skære en dør op med en vinkelsliber. Derfra var det muligt at stjæle fyrværkeriet.

Da politiet ankom til stedet, blev overvågningen sikret. Derudover blev en handske fundet, som var blevet efterladt af tyvene.

Generende musik i Aalborg

En patrulje blev sendt ud til en lejlighed på Hadsundvej i Aalborg mandag aften. En borger havde forinden ringet til vagtcentralen, idet hans nabo spillede meget højt og generende musik. Han havde selv henvendt sig til naboen, men naboen nægtede at skrue ned. Udlejeren ville heller ikke gøre noget ved problemet.

Da politiet ankom til lejligheden, blev der taget en alvorssnak med naboen, og musikken blev slukket.

DEKLARATION
Titel:Politi foto Rigspolitiet 03
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden