Aalborgs take-away steder starter ny kampagne

21 oktober, 2022 | 04:00
Bliv selvhenter og støt dine lokale take-away steder. Sådan lyder budskabet i en ny kampagne fra de lokale take-away restauranter efter deres boykot af Wolt ikke gik som forventet.
Wolt
Billedetekst: Foto: MinByAalborg

I september gik 14 take-away restauranter sammen for at finde en løsning, da de oplever at være så pressede af Wolt, at de er ved at gå konkurs.

Det endte med, at 40 af Aalborgs take-away restauranter stod sammen og boykottede udbringningsgiganten den 30. september. Herefter skulle de genforhandle restauranternes vilkår, hvilket desværre ikke endte med en bedre aftale.

Derfor har take-away restauranterne nu dannet en forening, hvor de arbejder på at løse problemet på anden vis.

Bliv selvhenter

En del af denne løsning er mundet ud i en ny kampagne, hvor de lokale take-away steder opfordrer folk til at hente deres mad selv.

Torsdag blev kampagnen lanceret og modtager allerede opbakning fra de kendte aalborgensere Zjakalen og Amanda Palm.

– Vi opfordrer alle vores kunder til at være selvhentere. Vi er vildt glade for, at der er influencere, der vil hjælp os, og vi håber, at alle vores kunder i Aalborg vil hjælpe os med at sprede budskabet og være selvhentere, forklarer Ann-Britt Pedersen, der er indehaver af Casa Pazza og talsperson for restauranterne.

Kampagnen tager afsæt i restauranternes store ønske om at flytte fokus fra det negative. I stedet vil de gerne gribe til handling og pege på den mest enkle løsning, der kan findes i øjeblikket.

DEKLARATION
Kilde:Aalborg:nu, Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Alt. tekst:Wolt
Titel:Wolt
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden