Sådan får du din makeup til at holde dagen lang

21 september, 2022 | 04:30
At få makeuppen til at blive hvor den skal hele dagen er en af de udfordringer, som man ofte kan møde som kvinde, der bruger makeup på daglig basis. Her er en række tips, der sørger for, at den holder hele dagen igennem.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Mascaraen løber og foundationen forsvinder, som dug fra solen på få timer. Er du også udfordret i forhold til at få makeuppen til at holde gennem hele dagen? Så kan disse tips måske hjælpe dig.

1. Brug primer

Alle de steder du kan bruge primer, bør du gøre det. Hvis du lægger en primer før, du tager foundation eller øjenskygge på, vil den sidde bedre fast og dermed holde længere.

2. Brug flydende eyeliner

Det er nærmest umuligt at finde frem til en moderne flydende eyeliner, som ikke kan stå distancen. Hvis du gerne vil have din makeup til at holde længe, er det altså en god idé at inkludere den flydende eyeliner i dit look.

3. Undgå vandfast mascara på land

Medmindre du skal ud i regnvejr eller i svømmehallen, er den vandfaste mascara ikke det bedste valg. Det er nemlig fedtet fra huden, som ender med at give dig pandaøjne sent på dagen, og den vandfaste mascara er netop fedtopløselig. Derfor bør du vælge en vandopløselig mascara, hvis du kæmper med dette.

DEKLARATION
Titel:makeup
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden