MinByAalborg.dk

Tiltalt for omfattende hærværk i Aars

21 april, 2023 | 10:30
- Af Redaktion
Opholder sig på retspsykiatrisk afdeling i Aalborg
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

En 41 årig mand skal for retten i dag, men opholder sig lige nu på retspsykiatrisk afdeling i Aalborg. Han er ifølge TV2 Nord tiltalt for at have smadret ruder i en hel by, ridset en Porche Macan S med en motorsav, trusler, vold, overtrædelse af et tilhold, uanstændig opførsel, omfattende hærværk i Aars den 19. december sidste år og overtrædelse af knivloven for at være i besiddelse af en tomahawk på sin hærværkstur.

 Ifølge anklageskriftet  smadrede han ruder fire forskellige steder i Aars, skrev med tusch på indgangsdøren til et lægehus, hvor han også satte en sort handske fast med en skruetrækker. Tidligere samme dag truede han en en praktiserende læge i Aars og sagde: ”Der er billig fiskesnøre”, eller lignende, mens han gjorde tegn til kvælning. Den 7. december hamrede han på ruderne ved et lægehus og gav skråt op-tegn til personale og patienter og fik ved samme lejlighed væltet en kvinde, som fik hudafskrabninger på knæet og smerter i venstre lyske.

Den 9. og den 20. december har han også overtrådt tilhold, men det fremgår ikke om der er tale om den samme person. Tilholdet trådte i kraft 29. november, efter manden havde truet en eller flere personer i Aars, blandt andet ved at stikke en kniv i et spisebord på en truende måde og ridse en Porche med en motorsav.

I Aars har han endvidere ridset døren til en lejlighed, knust en rude i en dør, kastet olielignende væske på en væg og slået en hammer ind i en hoveddør ifølge anklageskriftet.

Det er en skærpende omstændighed, at manden er tidligere dømt for hærværk, når han skal for retten. Det vides ikke, hvordan han forholder sig til anklagerne.

Kilde TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt