MinByAalborg.dk

Leo Nielsen er død – Sussie takker sundhedspersonale.

21 februar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Den 67-årige musiker sov stille ind efter længere tids sygdom.
Info:
Pressefoto: Sussi og Leo Music Production

Leo Nielsen blev indlagt i december måned, og siden den 11. februar har Sussi Nielsen ikke kunnet komme i kontakt med ham.

Det er med meget blandede følelser, at hun deler nyheden på Facebook:

– Jeg ved, at jeg kommer til at savne Leo rigtigt meget, men vi har begge haft det sådan, at det hjælper ikke at have ondt af det med sig selv, så jeg vil give slip på Leo og lade ham komme videre, til hvad der nu er på den anden side, skriver hun ifølge TV2.

Langt sygdomsforløb

Hun er samtidig overvældet over de mange hilsener, hun har modtaget og lover at “komme ud og give den kærlighed tilbage”, som hun har mødt under Leos sygdomsforløb.

Ifølge TV2 Nord har Leo været syg længe, og det er over de sidste par år blevet værre og værre. I december måtte han så indlægges, da han ikke længere kunne rejse sig selv op.

I forbindelse med indlæggelsen delte parret, at Leo måtte indstille karrieren.

Da han igen blev indlagt i februar svigtede nyrerne, og der var ikke længere håb om helbredelse. Sussi Nielsen fortæller til P4 Nordjylland, at de havde det sidste døgn hjemme i trygge omgivelser.

Takker sundhedspersonalet

På Facebook takker Sussi personalet på Regionshospitalet Nordjylland:
– Godaften søde venner. Jeg vil gerne takke det søde personale på Hjørring Sygehus (Regionshospital Nordjylland, red.), som har taget sig kærligt af Leo, de 3 gange han har været indlagt.
– Leo har aldrig været glad for sygehuse, men det var Hjørring, han foretrak. Jeg vil også personligt sige tak for, den omsorg I gav mig. Samtidig vil jeg sige tak til hjemmeplejen, som også tog sig kærligt af Leo. Det har været en stor hjælp for mig, skriver hun i Facebook-opslaget.
Parret nåede at danne par og duo i intet mindre end 50 år.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2, Tv2Nord, Dr.dk
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt