MinByAalborg.dk

Aalborg-navne i truppen til landskamp

21 februar, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Fire nye håndboldspillere er i truppen, når Danmark møder Tyskland til træningskampe i marts. En af dem spiller allerede for Aalborg, mens en anden er på vej til det
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Snart kan de yngre kræfter få en chance for at komme til i håndboldverden, når de danske håndboldherrer skal møde Tyskland i to træningskampe i marts. Det fortæller Nordjyske.dk Mandag.

Det drejer sig om de fire spillere, Simon Gade, Thomas Arnoldsen, Oskar Vind og Emil Bergholt, der kan få deres debut på landsholdet. Deres navne indgår i truppen, som Dansk Håndbold Forbund (DHF) har offentliggjort på deres hjemmeside.

Ud af de fire er der to med tilknytning til Aalborg, hvor Gade er målmand i Aalborg, mens Arnoldsen er en kommende spiller.

– Jeg vil gerne bruge kampene på at se nogle af de lidt yngre kræfter an, som jeg håber og tror på skal være en del af landsholdet i fremtiden. I og med vi allerede er kvalificeret til EM, er det en oplagt mulighed for at få sluset dem ind på landsholdet, siger landstræner Nikolaj Jacobsen til DHF’s hjemmeside.

Træningskampene mellem Danmark og Tyskland er d. 9. og 12. marts og skal foregå i henholdsvis Aalborg og Hamburg.
– Vi glæder os til at komme hjem og spille foran et forhåbentlig veloplagt publikum i Aalborg og kunne løbe på banen som tredobbelte verdensmestre. Det bliver en god følelse, siger landstræneren.

Danmark vandt VM for tredje gang i træk i januar, men det ændrer ikke på landstrænerens respekt for tyskerne. De har før været en værdig modstander, og han vurderer, at de formentlig bliver det igen i 2024, hvor de selv skal afholde EM.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt