AaB belønner ung Hobro-angriber med lang kontrakt

AaB har hentet Kasper Høgh fra Hobro IK, på en aftale der løber frem til sommeren 2026.

Den 21-årige angriber fik for en uge siden tilladelse af Hobro I.K. til at deltage på AaB’s træningslejr på Malta, og klubberne er nu blevet enige om, at Kasper Høgh skifter med det samme.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

– Vi har et fortrinligt samarbejde med Hobro I.K. om i fællesskab at udvikle spillere til glæde for begge klubber og resten af Nordjylland, og vi har igennem en længere periode haft en konstruktiv dialog omkring Kasper Høgh.

– Kasper Høgh er en angriber med kant, og han har både fart, er fysisk stærk og kommer til chancer, og disse kompetencer skal vi nu i fællesskab forsøge at udvikle og forløse yderligere, siger Inge André Olsen.

Kasper Høgh er noteret for tre scoringer i ti ungdomslandskampe for Danmark, mens det i 12 kampe for Hobro I.K. er blevet til fire træffere i landets næstbedste fodboldrække. Kasper Høgh har fået sin fodboldopdragelse hos Randers FC, hvor han i 49 U/19-kampe scorede hele 49 gange. I førsteholdssammenhæng blev det til 22 optrædener og et enkelt pletskud for randrusianerne.

– Jeg er utrolig taknemmelig og vil gerne takke alle i Hobro I.K. for at have været med til at kickstarte min karriere, og jeg ønsker klubben alt det bedste fremover, lyder det fra Kasper Høgh.

– At skifte til AaB allerede nu, er hvad jeg havde håbet på, og jeg ser virkelig frem til at tage næste skridt. Jeg ser mig selv som en hårdtarbejdende ni’er, som kan bidrage med både noget vildskab og fart, men allerhelst vil jeg egentlig bare lade støvlerne tale, konstaterer Kasper Høgh.

Kasper Høgh får trøje nummer 39 og er med i truppen, når AaB i eftermiddag ved Tipsport Malta Cup 2022 møder østrigske WSG Tirol.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden