MinByAalborg.dk

Frustrationer hærger i Aalborg-lejren

1 juni, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Cheftræner Stefan Madsen forstår frustrationen men erkender, at Aalborg selv gav GOG mulighed for at vinde kampen.
MinByFoto.dk
Info:
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Da slutsignalet lød til den første DM-finale, skældte vrede spillere, trænere og Aalborg Håndbolddirektør i fællesskab ud på dommerduoen Mads Hansen og Jesper Madsen.

GOG vandt 31-30 på aalborgensernes hjemmebane efter to omstridte kendelser i slutfasen. Først blev det gæstende hold tildelt et straffespark, og siden udeblev kendelsen i den anden ende.

”De skulle jo bare have kaldt et frikast på Morten Olsen, inden de dømte straffe til GOG, for han tog alt for mange skridt. Men adrenalinen pumper også heftigt lige der,” siger cheftræner Stefan Madsen.

Felix Claar skyder skylden på dommerne.

”Jeg synes, GOG fik et utroligt billigt straffe i sidste minut. I den fase skal det kun dømmes, hvis den er 100 procent sikker. Det føles også som om, at vi ikke helt havde marginalerne med os i anden halvleg,” udtaler svenskeren.

Cheftræner Stefan Madsen ser dog indad i stedet.

” Efter at have fået lidt ilt til hjernen kan vi jo også godt se mange situationer i løbet af kampen, hvor vi selv kunne have gjort meget anderledes. Vi gik desværre kolde for kræfter i anden halvleg, og vores syv mod seks-spil, der ellers har været et våben, der har hjulpet os med at tage det værste tryk af de udmarvende dueller, blev for usikkert,” erkender han.

Med nederlaget betyder det, at Aalborg Håndbold står overfor samme problemstilling som før den første finale. De skal vinde to kampe for at tage guld. Næste kamp er på søndag i Odense.

Kilde: Nordjyske.