MinByAalborg.dk

Koncert med Footos på Rocken

30 maj, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Lørdag d. 3/6 byder Rocken endnu engang på koncert med Footos ! Footos leverer covers af både gamle klassikere og nyere numre fra Foo Fighters!
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Kald på dine venner og kom og syng med til en uforglemmelig aften med Foo Fighters-covernumre! Når bandet træder ned fra scenen, vil Rockens egen DJ fortsætte med at spille musik i samme rockede stil Billetter kan købes ved indgangen for 75 KR., eller du kan sikre dig dine billetter på forhånd til 60 KR. + gebyr ved at besøge følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/sgp004cvj7.

Lad os tage et kig på bandet:

Foo Fighters er et af de mest betydningsfulde og populære rockbands i nyere tid med deres 25-årige karriere. Footos leverer en imponerende optræden af Foo Fighters’ sange med fokus på detaljer og udfordrende live-elementer. Deres koncerter er et regulært rockshow, der nærmer sig den ægte vare. Du kan forvente at høre velkendte hits, spritnye numre, store stadionballader og endda ældre sange fra Foo Fighters’ tidlige år – alt udført med stil og præcision af Footos!

Du kan lytte til Footos på Facebook her: https://www.facebook.com/footosdk/videos/392026724857422/ og følge dem her: https://www.facebook.com/footosdk.

Footos består af følgende talentfulde medlemmer:

Stefan Gregersen: Lead vocal & guitar
Allan Jørgensen: Lead guitar & kor
Søren Bregenov: Bas & kor
Michael Bülow Jensen: Trommer & kor
Kom og oplev en fantastisk aften fyldt med rockmusik!

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt