MinByAalborg.dk

Mand på 30 år får fængselsstraf for distribution af narko

26 maj, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
En 30-årig mand skal 14 år i fængsel for at have distribueret hash og amfetamin.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter at have tilstået at have distribueret betydelige mængder hårde stoffer, er en mand på 30 blevet idømt en lang fængselsstraf.

Blot tredive dage efter, at een 30-årige mand blev pågrebet i en politivirksomhed i Randers omegn, har Landsenheden for Særlig Kriminalitet (NSK) udskrevet en ubetinget fængsel på 14 år for sin medvirken til erhvervelse og overdragelse af 121,5. kilo amfetamin, 5,5 kilo kokain og 9,6 kilo hash.

Disse stoffer blev fundet i hans besiddelse under anholdelsen. Dommen blev afsagt af NSK.

NSK gennemførte en undersøgelse af en bestemt sag, som har afsløret krypteret kommunikation, der efterfølgende blev brugt som bevismateriale.

Sagen er forbundet med et bredere narkotikahandelsnetværk, og flere personer, der blev anholdt i efteråret 2022, er fortsat varetægtsfængslet.

Under et retsmøde fredag ​​i Randers tilstod en mand at have uddelt betydelige mængder hårde stoffer mellem juli 2020 og marts 2021.

Derudover erkendte han at have besiddet 9,6 kg hash, der blev opdaget på hans bopæl i Randers.

Kilde: National Enhed for Særlig Kriminalitet

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt