AaB forbereder sig intenst til Lyngby-kamp

26 maj, 2023 | 22:00
AaB tager det meget seriøst med deres kommende kamp mod Lyngby, hvorfor der bliver trænet intenst i denne tid.
Foto: Soccer Blur

AaB-holdet er lige nu i fuld gang med at lave alle nødvendige klargøringer til deres kommende afgørende udekamp mod Lyngby.

Under torsdagens træning lød det, at både Allan Sousa og Marco Ramkilde er ved godt mod og viser lovende fremgang.

Alt i alt var AaB-træningen ret spændende at være vidne til, da holdet øvede deres gameplay mod et forsvar på lavt niveau, en strategi, der ikke har vist sig succesfuld i deres seneste to kampe mod FC København og på det seneste mod FC Midtjylland.

Med jævne mellemrum ville Oscar Hiljemark stille sine spillere en række spørgsmål. Desværre kæmpede de ofte for at give passende svar, hvilket førte til dybe pauser i samtalen. Derfor måtte svenskeren af ​​og til selv give svarene.

På trods af dette så AaB-spillerne ud til at forstå nøglebegreberne, hvilket det høje præstationsniveau på banen vidner om. Deres afleveringer demonstrerede fremragende forudseenhed, deres skud var præcise, og deres forsvar var pålideligt konsekvent.

Kasper Jørgensen og Oliver Ross nåede mange ting i løbet af deres tid på banen.

Trods Kasper Jørgensens imponerende præstation i torsdagens træning, er det ærgerligt, at han på grund af karantæne ikke kan spille mod sin tidligere klub.

Kampen mellem AaB og Lyngby spilles mandag den 26. maj, anden pinsedag, klokken 14. i Lyngby.

Kilde: Nordjyske.dk

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder