MinByAalborg.dk

Vinderne af ‘Først til Verdens Ende’ deler deres vildeste og mest ubehagelige oplevelser

25 maj, 2023 | 03:00
- Af Redaktion
Søstrene har haft en lang liste af oplevelser, herunder besøg på ækvatorlinjen, konfrontation med kriminelle miljøer, fejring af VM-guld og meget mere.
Info:
Ækvatorlinjen.
Foto: Kiyoshi, Unsplash.

Heidi Rasmussen, vinderen af TV2-programmet ‘Først til Verdens Ende’, beskriver en af destinationerne som “rigtig ubehagelig”. Selvom søstrene Susie og Heidi Rasmussen har mange positive oplevelser fra deres rejse, var det ikke uden udfordringer.

 

I kampen om sejren var de i tæt konkurrence med brødrene Nicolai og Christian, og de var spændte indtil det sidste. De nordjyske søstre fik dog mulighed for at se VM-finalen mellem Argentina og Frankrig, og det var en fantastisk oplevelse for dem. De fejrede sejren på torvet sammen med de lokale. Ud over deres besøg på Machu Picchu oplevede søstrene noget imponerende ved at stå på ækvatorlinjen i Ecuador, hvilket ikke blev vist i programmet. 

 

Men det var ikke alle steder, der var lige behagelige. På busstationen i Atlanta følte søstrene sig utrygge på grund af stofhandel og nærheden til et fængsel. De tog derfor forholdsregler for at beskytte sig selv og opholdt sig tæt på personalet. Søstrene husker også udfordringerne med små både i løbet af programmet. 

 

På deres rejse mødte søstrene mange søde og venlige mennesker, og de har fået positiv feedback efter deres hjemkomst. De har modtaget beskeder fra folk, der føler sig inspirerede af deres historie. Både under rejsen og efter hjemkosten blev søstrene kaldt “underdogs. Dette har bekræftet søstrenes ønske om at vise, at uanset sygdom eller alder, er det vigtigt at tage chancer og følge sine drømme.

 

Susie Rasmussens uhelbredelige knoglemarvskræft har også ført til oprettelsen af et løb ved navn ‘Til Verdens Ende’, hvor indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelse. Løbet er allerede udsolgt, og søstrene har indsamlet mellem 30.000 og 40.000 kroner. Løbet bliver holdt i i Nørresundby.

 

Kilde: TV 2 Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt