MinByAalborg.dk

Vejrudsigten: Sådan ser det ud med vejret til karnevalet

24 maj, 2023 | 08:14
- Af Redaktion
Lørdag bliver startskuddet til årets karnevalsoptog, og der er utvivlsomt mange håb om solskin og tørt vejr, især efter tirsdagens voldsomme regnvejr. Men der er gode nyheder til deltagerne, for vejrværten Lone Seir fra TV2 Vejret kan fortælle, at lørdagen vil byde på netop sol og tørvejr. Allerede fra morgenstunden forventer vi temperaturer mellem 10 ... Læs mere
Foto: Sam Schooler - Unsplash
Info:
Skyer og sol
Foto: Sam Schooler - Unsplash
Sam schooler - unsplash

Lørdag bliver startskuddet til årets karnevalsoptog, og der er utvivlsomt mange håb om solskin og tørt vejr, især efter tirsdagens voldsomme regnvejr. Men der er gode nyheder til deltagerne, for vejrværten Lone Seir fra TV2 Vejret kan fortælle, at lørdagen vil byde på netop sol og tørvejr.

Allerede fra morgenstunden forventer vi temperaturer mellem 10 og 12 grader, og der er endda mulighed for solskin allerede fra kl. 6.00. I løbet af eftermiddagen vil der komme nogle få skyer, men det drejer sig primært om høje og tynde skyer, forklarer vejrværten. Temperaturen vil stige i løbet af dagen, og der kan være områder, der når op til 20 grader.

Lone Seir fortæller, at temperaturen vil ligge mellem 16 og 19 grader generelt, og i visse områder kan der endda være mulighed for at opleve op til 20 grader lokalt.

Selv sent på aftenen, når mange måske begiver sig hjemad eller mod Jomfru Ane Gade, vil vejret vise sig fra sin bedste side. Der vil være nogle tykkere skyer, men de vil bidrage til at holde på varmen, så temperaturen vil ligge mellem fem og 10 grader, konkluderer Lone Seir.

Kilde: Tv2Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt