MinByAalborg.dk

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. maj til den 24. maj 2023

24 maj, 2023 | 11:00
- Af Redaktion
Spritkørsel i traktor og dobbelt indbrud opklaret. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tungvognskontrol viser fortsat behov for ’passende kontroltryk’
Tungvognscenter Nord ved Nordjyllands Politi foretog tirsdag den 23. maj 2023 en større færdselskontrol.

Det foregik på rastepladserne Pedersminde og Blankhøj, Østjyske Motorvej i et længere tidsrum fra kl. 09.00-15.00. I alt 108 køretøjer, heraf 48 udenlandske, blev standset.

Mistænkt til formodet forsætlig påkørsel anholdt
Efter flere borgerhenvendelser førte Nordjyllands Politis efterforskning i den alvorlige påkørselssag i Sindal tidlig søndag morgen, den 21. maj 2023, til, at den mistænkte mand, der er bosiddende i Nordjylland, hurtigt blev identificeret.

Det medførte, at den pågældende i dag, den 23. maj 2023 klokken 13.30, meldte sig selv til politiet i Aalborg, hvorefter han blev anholdt.

Spritkørsel i traktor
Politiet modtog mandag aften en anmeldelse vedrørende en uoverensstemmelse på Bredgade i Tårs.

Da patruljen nåede frem virkede den ene part beruset. Han havde en tom ølflaske i hånden, røde øjne, snøvlende tale og lugtede af spiritus.

Manden var kort forinden kommet kørende i sin traktor, der stadig var varm. Grundet mandens promille blev han derfor sigtet for spirituskørsel.

Han erkendte at have kørt traktoren, men nægtede at være specielt påvirket af alkohol.

Dobbelt indbrudstyv anholdt
Tirsdag morgen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse, da en borger havde fundet et tomt pengeskab på et offentligt toilet.

I pengekassen lå en kvittering fra en kro i byen. Derfor kontaktede politiet kroen, der fortalte, at de havde haft indbrud om natten, og at pengeskabet tilhørte dem.

Ikke længe efter kunne politiet anholde en nordmand ved færgeterminalen i byen. Han erkendte, at han havde begået indbruddet, da han havde brug for penge til at komme hjem til Norge igen.

Lidt senere på dagen modtog politiet en anmeldelse om et indbrud, der var fundet sted i en genbrugsbutik i Svinget, også i Hirtshals.

Indbrudstyven havde brudt en nøgleboks op og brugt en af nøglerne til at åbne bagdøren. Fra butikken stjal tyven tre par solbriller, seks nøgler, chokolade, smykker og forskellige pyntegenstande.

De forskellige stjålne genstande stemte overens med genstande, som den tidligere anholdte nordmand var i besiddelse af. Betjentene, der havde anholdt tyven, facetimede medarbejderne i butikken, der kunne bekræfte, at det var tyvekosterne.

Derfor blev manden sigtet for endnu et indbrud, hvilket han nægtede.

Ældre kvinde franarret sin taske
I et supermarked i Vingårdsgade i Aalborg fandt et tricktyveri sted tirsdag eftermiddag.

I mens en ældre kvinde var i gang med at handle, henvendte to andre kvindelige tricktyve sig til hende. Den ene tyv klappede den ældre kvinde på låret og stillede hende et spørgsmål, i mens den anden tyv stjal kvindens net.

Der lå en telefon og en pung i nettet.

Tunet knallert
Tirsdag eftermiddag stoppede politiet en ung mand, der kom kørende på sin lille knallert ad Ahornvej i Assens.

Knallerten var tydeligvis tunet af den unge fører, hvilket ikke er lovligt. Den lille knallerts fastsatte hastighedsgrænse er 30 km/t, men betjentene testede knallertens fart på et rullefelt. Testen viste, at knallerten kunne køre 74 km/t.

Den unge mand blev sigtet for at have tunet knallerten.

Fuld mand bag rattet
Tirsdag aften blev en mand anholdt på Hostrupvej i Hobro. Manden kom forinden kørende ad vejen, hvor han blev standset af politiet.

Betjentene vurderede, at manden virkede fuld, hvorfor han fik foretaget en alkoholtest.

Testen viste, at han havde drukket mere, end hvad der er tilladt, og derfor fandt anholdelsen sted, så han kunne få taget en blodprøve, der kunne bekræfte, at var påvirket af alkohol.

Kilde Nordjyllands politi

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt