MinByAalborg.dk

Ibi-Pippi, Hornsleth og Haaning åbner udstilling i Aalborg

24 maj, 2023 | 04:30
- Af Redaktion
Fra den 06. juni kan man i Aalborg opleve en udstilling, der er skabt af Ibi-Pippi Orup Hedegaard, Kristian von Hornsleth og Jens Haaning
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Fra tirsdag den 06. juni er det muligt i Aalborg i North Urban Art Studio at opleve en noget særpræget udstilling, når man ser på, hvem der står bag den.

Udstillingen hedder “Kunst og kriminalitet”, og bag udstillingen står nogle personer, der mere eller mindre har kendskab til begge genre.

Det drejer sig om kunstneren Ibi-Pippi, der fik en millionbøde og en fængselsdom for hærværk af et maleri- der blev kaldt kunst i hendes øjne – tilbage i april sidste år.

Jens Haaning er også med i projektet, og han er en kunstner, der er kendt for at stikke af med lidt over en halv million kroner for to år siden i forbindelse med et kunstprojekt.

Kristian von Hornsleth har haft en natklub i Jomfru Ane Gade i Aalborg, og ellers er han kendt for sin provokunst, hvor han tidligere er blevet dømt for at bryde ophavsrettigheder.

Kilde: TV2 Nord

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt