MinByAalborg.dk

Putin vil arrangere sit eget OL

20 maj, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Står det til den russiske statsleder, Vladimir Putin, så har han tænkt sig at arrangere sin egen version af OL næste år.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Rusland er ikke ligefrem inde i varmen rent sportsligt, men det har ikke gjort, at den store nation har tænkt sig at opgive at gøre sig bemærket rent sportsligt.

Og man må sige, at den russiske nation har taget arbejdshandsken på, for hvad gør man, hvis der ikke er andre, der vil lege med en? Man skaber da bare sit eget event!

“World Friendship Games” skal Vladimir Putins version af OL hedde, og det skal angiveligt afholdes lige efter det internationale OL i Paris næste år.

Men der er vist lidt langt til, at man kan kalde det for “verdensomspændende”, for det er indtil videre kun Brasilien, Sydafrika, Kina og Indien der er blevet lukket ind til dette projekt.

Siden Ruslands invasion af Ukraine har de ikke ligefrem været inde i varmen internationalt på mange områder såsom på det sportslige område.

Kilde: DR.dk.

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt