MinByAalborg.dk

Tricktyveri, indbrud og støjgener: Politiets seneste opgaver

19 maj, 2023 | 11:10
- Af Redaktion
Politiet sover aldrig, og de seneste dage har budt på alskens opgaver fra tricktyveri til indbrud og støjgener fra naboer. Læs et udvalg fra døgnrapporten den 17. - 19 maj fra Nordjyllands Politi.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tricktyveri mod ældre kvinde:

Onsdag morgen ringede telefonen hos en ældre kvinde i Arden. Det var en kvinde fra banken, der ringede og sagde, at den ældre kvinde skulle skifte sit bankkort. En medarbejder blev derefter sendt ud for at foretage ændringen.

Kort tid efter dukkede en mand op og gav kortet til kvinden. Kortet blev derefter brugt til to store køb og to store udbetalinger og blev til sidst annulleret.

Indbrud i sommerhus:

Et meget trist syn mødte en sommerhusejer, der tog til boligen for at tilbringe Kristi Himmelfartsferien i torsdags den 18. maj. Siden april, hvor villaen sidst blev besøgt, havde der været indbrud.

Tyvene var kommet ind ved at knuse et vindue i indgangshallen. Derefter stjal de syv designerstole og en dyne og forlod ferieboligen gennem hoveddøren. Feriehuset ligger på Oddevej i Skagen.

Støjgener fra nabo:

Torsdag den 18. maj blev det for meget for en nabo, der ringede til vagtcentralen. Han var nemlig træt af, at hans nabo brugte deres fælles baggård til støjlydt fest.

Her var der skruet godt op for lydstyrken på musikken.

Efter rykkede ud til baggårdsfeste, hvor de talte med naboen, der stod for festen. Herefter blev der skruet ned for festens lydniveau. Det hele udspillede sig på Barfredsvej i Frederikshavn.

Kilde: Nordjyllands Politi

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt