MinByAalborg.dk

Malthe Højholt: Først tilskuer, så spiller

19 maj, 2023 | 09:00
- Af Redaktion
AaB's spiller Malthe Højholt kunne torsdag opleve at spille pokalfinale, efter han tidligere havde været tilskuer til en tilsvarende oplevelse.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Det gik som bekendt ikke AaBs’ vej, da de Krist himmelfartsdag spillede pokalfinale mod FCK på københavnernes hjemmebane.

De tabte med 0 – 1 til FCK, efter udeholdet endda havde fået underkendt et mål, så kampen eventuelt kunne være gået i forlænget spilletid.

Og hvor en spiller som Lucas Andersen egentlig hellere ville have udskiftet sin titel som “pokalfighter” med selve trofæet, så var det en lidt anden oplevelse, som AaBs Malthe Højholt gik fra banen med:

“Hvis man skal forsøge at se lidt positivt på det, selvom vi blev besejret 1-0, så var det en fuldstændig vild kulisse, vi spillede i. På den måde levede kampen helt op til mine forventninger, og det var med afstand den vildeste fodboldkamp, jeg nogensinde har spillet,” udtaler han efter kampen.

Tilbage i 2014 kunne han som tilskuer opleve AaB slå FCK i daværende års pokalfinale. Dengang var han kun 13 år.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt