MinByAalborg.dk

Beachvolley itilDM-ugen i Aalborg

17 maj, 2023 | 15:00
- Af Redaktion
Når der i næste måned er DM-ugen, så vil der for første gang være Beachvolley på programmet.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Når der afholdes DM-ugen – et større sportsarrangement med mange sportsgrene på programmet – i Aalborg den 21.-25. juni, vil man for første gang kunne opleve beachvolley blandt udvalget af sportslige aktiviteter.

Det vil finde sted i Vestre Fjoldpark samt på Honnørkajen, hvor man har etableret en ny bane til sportseventet.

Louise Landbo Larsen, der træner og spiller i Aalborg Beachvolley Klub, udtaler:  “Jeg glæder mig til at vise sporten frem. Det bliver superfedt at være en del af et stort set up, for beachvolley er en fantastisk og meget seværdig sport. Til DM-ugen kommer vi til at spille både på Honnørkajen og i vores fantastiske ramme i Vestre Fjordpark. Der har vi – efter min mening – en af de bedste beachvolleylokationer i Danmark(…)”

DM i beachvolley har de sidste mange år været afholdt i København, men det bliver i Aalborg, at man denne gang skal finde de danske mestre i denne disciplin.

På programmet til DM-ugen kan man opleve hele 35 sportsgrene blive afviklet, der skal findes 200 danmarksmestre, og der vil deltage 2.500 atleter og officials.

Kilde: Aalborg Kommune

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt