MinByAalborg.dk

Skyderi, narkokørsel og festgener i Nordjylland sidste weekend

15 maj, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Læs om et par hændelser fra den seneste weekend, 12. maj til 14. maj, om de hændelser, som politiet har taget sig af.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Skyderi

Tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet ved Retten i Aalborg efter en voldsom hændelse torsdag aften i det centrale Aalborg. Hændelsen efterforskes af Nordjyllands Politi som et potentielt skyderi.

Festgener

Fredag ​​aften blev der modtaget et opkald til vagtcentralen fra en borger, som følte sig ret frustreret over sin nabo. Årsagen til frustrationen skyldtes gæster hos naboen, der spillede høj musik og var meget højrøstede, hvilket også kunne høres under telefonsamtalen.

Trods anmelderens forsøg på at slukke for musikken lykkedes det ikke, og politiet måtte til stedet i Sæby for at få skruet ned for lydstyrken.

Spritbilist en tur i grøften

Selvom en mand havde indtaget en betydelig mængde øl, besluttede han sig for at køre bil lørdag aften. I erkendelse af, at han var både træt og fuld, valgte han at køre på Dybvad Omfartsvej i stedet for at køre på motorvejen.

Klokken 03:31 bukkede han dog under af træthed og faldt i søvn, hvilket fik ham til at dreje af vejen og ud i en grøft. Heldigvis observerede et vidne ulykken og underrettede straks myndighederne i form af politiet, som hurtigt reagerede.

Manden erkendte at have kørt bil i påvirket tilstand og blev efterfølgende sigtet og anholdt af politiet.

 

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt