MinByAalborg.dk

Mand anholdt for narkobesiddelse efter overfald

15 maj, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
I weekenden hændte der en uheldig episode, hvor en kvindelig ansat på en bar blev spyttet på af en mand, der efterfølgende blev anholdt med narko på sig.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Under en bytur oplevede en kvindelig ansat på en bar beliggende på Jonfru Ane Gade et uheldigt udfald. En mand var angiveligt inde på en natklub natten mellem lørdag og søndag, og han spyttede angiveligt i ansigtet på en kvindelig ansat.

Efter at være blevet bedt om at forlade området, og politiet blev tilkaldt, fortsatte manden med sin forstyrrende adfærd. I mellemtiden var manden i stand til verbalt at true barens personale flere gange.

Ved politiets ankomst blev den unge mand taget at have 0,17 gram kokain og en peberspray i sin besiddelse.

Som følge heraf har han fået opholdsforbud på Jomfru Ane Gade i en periode på to år.

Ydermere er han blevet sigtet af politiet for at have overtrådt loven om euforiserende stoffer og for at have overtrådt våbenloven.

Den unge mands bytur fik en ende, da han blev anholdt og bragt til politiets station i Aalborg, hvor han fik lov at sove sin beruselse væk i detentionen.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt