Vognmand og hans familie blev truet

13 maj, 2023 | 23:00
Derfor trak han sig fra vejskatskomiteen

Vognmand Benny Nielsen trak sig i fredags fra Vejskatskomissionen, som han selv var med til at starte i protest mod regeringens lovforslag om at indføre en kilometerbaseret vejafgift, fordi han ifølge Nordjyske begyndte at modtage trusler via nettet og telefonopkald mod sig selv og sin familie og om livsfarlig sabotage af bilerne, blandt andet at få klippet luftslanger og ledninger over.

Han har været med til at arrangere en demonstration foran Christiansborg den 4. april, og at vognmændene efter planen blokerer trafikken den 15. maj på vitale steder, men han er ikke selv med på mandag. Han vil ikke sige til Nordjyske, om han fortryder at have taget initiativ til aktionen, men henviser til komiteens udmelding. Han har hele tiden fået opbakning fra sine medarbejdere, som har skullet lægge øre til meget.

Kilde Nordjyske

 

Del |

Relaterede nyheder