Rekordhøjt deltagere til hundeindsamling

11 maj, 2023 | 18:00
Hvert år siden 2018 har Agria Dyreforsikring afholdt deres årlige "Hundegåtur", hvor der samles penge ind til et godt formål for hunde. Deltagerantallet er steget hvert år, hvorfor 2023-udgaven slog rekord.
Foto: Delphine Beausoleil

Hundegåturen har til formål at samle penge ind til et godt hundeformål, og i år blev der samlet 50.000 kroner ind til Dyreværnets hjemløse hunde. Agria donerede 10 kroner pr. gåtur, og pengene går ubeskåret til Dyreværnet for deres arbejde med at finde nye hjem til hunde, der lige nu leder efter nye familier.

5.468 hunde på gåtur

Næsten 5.500 hunde og deres ejere deltog i weekenden i den årlige Agria Hundegåtur. Igen i år foregik gåturen online, hvor hundeejere fra hele Danmark deltog på Facebook og Instagram. Årets Hundegåtur gik over al forventning, og indsamlingen ramte loftet, hvilket betyder, at Dyreværnets hjemløse hunde kan se frem til at modtage 50.000 kroner.

Det var klassisk dansk forårsvejr med sol, regn, blæst og kulde alt sammen jævnt fordelt over hele landet, da Agria Dyreforsikring for fjerde år i træk afholdt årets Hundegåtur i Danmark. Og for fjerde år i træk steg antallet af deltagere. I år deltog ikke færre end 5468 hunde sammen med deres hundeejere.

”Danskerne vil gå langt i forhold til deres egne hunde, men der er heldigvis også en stor vilje til at hjælpe de hunde, der har det svært og venter på et nyt hjem,” siger Tine Stabell, direktør hos Agria Dyreforsikring, og fortsætter:

”Det er fantastisk, at så mange engagerede hundeejere deltog og dermed gav os mulighed for at donere 50.000 kroner til Dyreværnet. Tak til alle deltagere for at bakke op om det gode formål.”

Vi går til et godt formål

Agria Hundegåtur handler først og fremmest om at samle penge ind til et godt hundeformål og samtidig sætte fokus på de mange hunde, der hvert år flytter ind hos Dyreværnet i håb om at finde en ny familie. Som altid var det gratis for hundeejerne (og hundene) at deltage, og Agria donerede 10 kr. pr. gåtur, som gik ubeskåret til Dyreværnet. De 5468 hunde og hundeejere, som deltog på turen, fik dermed samlet de maksimale 50.000 kroner ind til Dyreværnet og deres arbejde med at finde nye hjem til herreløse hunde.

”Det er helt fantastisk, at så mange bakker op om Agria Hundegåtur 2023,” siger Henrik Knaack, adm. direktør for Dyreværnet og fortsætter: ”Vi havde slet ikke turde håbe på, at så mange valgte at gå med og dermed sikre Dyreværnet 50.000 kroner. Jeg deltog selv med vores hunde Cosmo og Dexter, som fik en ekstra lang tur, og vi havde fornøjelsen af at møde mange glade snuder, men også deres ejere, som jo alle som én – ligesom os – lever og ånder for deres kæledyr.”

Kilde: Agria Dyreforsikring via Ritzau

Del |

Relaterede nyheder