MinByAalborg.dk

Aalborgske Trackunit viser regnskab på næsten 1 mia.

11 maj, 2023 | 13:00
- Af Redaktion
Tracsuit-virksomheden i Aalborg kan fremvise et vildt regnskab fra sidste år på 991 mio. kroner.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Trackunit, en virksomhed med base i Aalborg, præsenterer et forbløffende årsregnskab på 991 mio. 2022 blev noget af et år for den aalborgensiske it-virksomhed, Trackunit, da den næsten fordoblede sin omsætning og nu er tæt på at nå den vilde milepæl på en mia. kroner.

2021 var ellers ikke et dårligt år, da virksomheden kunne generere en omsætning på godt 500 millioner kroner, som steg til 991 millioner kroner i det efterfølgende år.

Søren Brogaard, der er administrerende direktør i Tracksuit, udtaler:

“Vi er især begejstrede over væksten i omsætningen, da det sammen med væksten i maskiner, der er koblet op på vores teknologi, indikerer, at vi er dygtige til at fastholde og skabe værdi for vores kunder.”

Virksomhedens teknologi giver mulighed for overvågning af maskiner til maskinfabrikanter, entreprenører og dem, der lejer maskiner. I 2022 ansatte Trackunit over 100 nye medarbejdere og har i øjeblikket en arbejdsstyrke på 379 personer fordelt på flere lande, herunder blandt andet Danmark, Canada, USA, Singapore, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Tyskland og Japan.

Kilde: TV2 Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt