MinByAalborg.dk

Aalborg-læge genvalgt i Kræftens Bekæmpelse

11 maj, 2023 | 17:00
- Af Redaktion
Lægen Per Gandrup fra Aalborg Universitetshospital er blevet genvalgt som næstformand og medlem af Kræftens Bekæmpelses Hovedbestyrelse.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Læge og fhv. klinikchef for kirurgi, onkologi samt palliation (lindrende behandling, red.) på Aalborg Universitetshospital, medlem af Kræftens Bekæmpelses Regionsudvalg i Nordjylland og medlem af Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Aalborg er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som næstformand og medlem af Kræftens Bekæmpelses Hovedbestyrelse.

Per Gandrup vil bl.a. arbejde for, ”at sikre det nødvendige sammenspil mellem foreningens frivillige på alle niveauer. De over 45.000 frivillige er fundamentet for vor patientorganisations virke. Som en respekteret interesseorganisation kan og skal vi sikre os den nødvendige indflydelse i den sundhedspolitiske debat. Det er nødvendigt fortsat at følge monitoreringen af pakkeforløb i kræft og kontinuerligt kontrollerer, at sundhedsvæsnet lever op til egne målsætninger, og at Sundhedsloven overholdes.”

Desuden mener han, at en national forebyggelsesplan er en absolut nødvendighed og vil være med til at mindske ulighederne på sundhedsområdet, både geografisk og socialt.

Kilde: Kræftens Bekæmpelse via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt