MinByAalborg.dk

Svend Schou Borch ny direktør for Thise Mejeri

10 maj, 2023 | 19:00
- Af Redaktion
Der er blevet fundet en ny direktør for Thise Mejeri, der skal afløse Poul Pedersen, der er grundlægger af firmaet.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Svend Schou Borch, der er 52 år, bliver senere på året administrerende direktør for Thise Mejeri, Danmarks næststørste mejerikoncern. Han overtager efter Poul Pedersen, stifteren, der tidligere på året meldte sin opsigelse. Selvom den præcise dato for overgangen ikke er fastlagt, forventes det at ske til efteråret som det fremgår af en pressemeddelelse fra andelsmejeriet.

Med over 20 års ledelseserfaring i den danske og internationale fødevareindustri, har Svend Schou Borch stor ekspertise inden for FMCG, eller hurtigt omsættelige forbrugsvarer, der dækker både kommercielle og produktionsmæssige aspekter.

Han har været i en tilsvarende stilling hos Atria Danmark i Horsens siden 2018, hvor han har overvåget kendte mærker som 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter. Inden da var han administrerende direktør for HKScan, et af landets største kyllingeslagterier, beliggende i Vinderup. Derudover fik Svend Schou Borch værdifuld erfaring i andelsejede virksomheder i sin ansættelsestid hos Tican Amba. Han har desuden stor international erfaring fra arbejdet på Carlsberg Breweries i København og Vietnam i syv år.

Arne Bisgaard, der er bestyrelsesformand for Thise Mejeri, udtaler:

“Vi har været gennem et længere rekrutteringsforløb med mange gode kandidater, og mener vi har valgt den absolut stærkeste. Svends kompetencer, meritter og ikke mindst personlige egenskaber gør, at vi er overbeviste og trygge ved at lade ham tage over efter Poul Pedersen mangeårige virke. Thise Mejeri står over for en spændende fremtid.”

Selv siger Svend Schou Borch:

“Thise Mejeri er bygget op omkring nogle meget stærke værdier og en brændende økologisk vision. Dette ses i alt hvad virksomheden foretager sig, og kan smages i de mange produkter, som virksomheden tilbyder danske og internationale forbrugere. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde andelshaverne, medarbejderne og blive en del af Thise-kulturen. ”

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt